neděle 7. října 2007

Údržba PC jak na to

Zrychlit chod nebo se jen dobře bránit?

Pokud vás zajímá jak zrychlit váš počítač, tak jste na správném místě. V této sekci a jejích podsekcích (záložky nad textem) najdete základy údržby systému.

Proč?

Už jste někdy chtěli něco narychlo někomu ukázat, nebo jenom sehnat dopravní spoj, zapli jste PC a čekáte minutu, dvě a systém pořád není plně naběhlý? Pak víte, co je to za hrůzu. Následující sekce vám pomohou vypořádat se s podobnými problémy. Mým osobním rekordem je z počítače s dobou startu 1min 14s udělat počítač s dobou startu 25s! Navštivte proto sekci a dovězte se více!

Kdy začít?

Pro optimilizaci je ideální čistý, čerstvě nainstalovaný systém, nejlépe upravený ještě před instalací nebo těsně po instalaci. Tím dosáhnete nejlepšího výkonu. Stačí uskutečnit kroky ze sekce a váš systém bude ihned živější. Optimilizaci lze ale provádět na všech počítačích, ať již na rok starých systémech nebo třeba (jako můj PC) na pětiletém systému.

Co pro to udělat?

Pokud si myslíte, že máte pentium jedničku a 256MB RAM, nacpete na to windows XP, nemůžete čekat valné výsledky. Ale i to se dá zařídit vypnutím stylů a efektů windows. Nároky na paměť půjdou rapidně dolu. Poté zakázat nepotřebné služby a pohrát si podle návodu na našem webu. Doporučuji udělat všechny kroky z následující strany. Takže hodně štěstí!

Více na následující straně Zrychlení Pc

Údržba PC

Žádné komentáře: