neděle 7. října 2007

Malware

V této sekci jsou vybrány různé nástroje na odstranění malwaru (škodlivého sotwaru, který mimo vaší vědomost okupuje vaše pc, například Viry, Trójské koně, Wormy, Spyware, Adware a další...). Nejlepší ochranou je samozřejmě prevence. Nejvíce malwaru chytnete na internetu, protože Internet Explorer 6 má mnoho děr. Proto se poohlédněte po lepším, bezpečnějším prohlížeči.

>> Nástroje na odstranění malwaru

Hodnocení: 5/5

AOL Active Virus Shield

Tento nástroj je založen na jádru Kaspersky Internet Security a maji dokonce spolecnou databazi, ktera je nejrozsahlejsi a nejdokonalejsi na svete. Jedinej rozdil vsak od K.I.S. má, je zcela ZDARMA! Poskytuje ochranu před viry, trojany atd., ale dokonce i proti spyware a adware. Tak neváhejte a vyzkoušejte.

AOL Active Virus Shield
Ke stažení zdehttp://free.aol.com

Kontextová nabídka

Kaspersky Internet Security 7.0 1 539,- kč
bez DPH
Hodnocení: 4/5

Kaspersky Internet Security 6.0

Kaspersky Internet Security 6.0 je komplexním antivirovým řešením pro domácí uživatele. Jedná se o produkt na bázi Kaspersky Anti-Viru 6.0, rozšířený o integrovaný anti-spamový modul a personální firewall. Samozřejmostí je tedy ochrana před viry, trojskými koni, červy, spyware a adware. Přehledné a jednoduché uživatelské prostředí umožňuje uživateli nastavovat různé stupně ochrany, skenování, chování firewallu či anti-spamového modulu. Z Kaspersky Internet Security 6.0 se tak stává balíček bezpečnostních služeb poskytující ochranu ve všech směrech.

Kaspersky Internet Security 6.0
Oficiální stránkyhttp://www.kaspersky.cz

Kontextová nabídka

NOD32 1 500,- kč
bez DPH
Hodnocení: 4/5

NOD32

ESET NOD32 Standard Edition je nejlepší volbou pro ochranu vašeho osobního počítače. Téměř 20 let vývoje programu umožnilo společnosti ESET vytvořit antivirový systém, který vás za asistence vyspělých technologií ochrání před útoky z internetu. Práce s internetem a elektronickou poštou přináší velká rizika pro bezpečnost vašich dat. Síť je plná škodlivých programů, které se k vám můžou dostat různými cestami a v různých podobách. Může jít o klasické viry, reklamní adware, spyware, nebezpečné rootkity, červy a phishing e-maily, které vás při troše důvěry oberou o zůstatek na bankovním účtu. ESET NOD32 Standard Edition je řešením, které dává pokoj mysli při práci s počítačem, internetem a elektronickou poštou.

Eset NOD32
Oficiální stránkyhttp://www.eset.cz

Kontextová nabídka

AVG Anti-Malware 7.5 1 500,- kč
bez DPH
Hodnocení: 3/5

AVG Anti-Malware

Maximální ochrana počítače před viry, spyware, adware a dalšími škodlivými kódy. Velmi snadno se instaluje a ovládá. Ideální řešení pro domácnosti a malé firmy.

AVG Anti-Malware 7.5
Oficiální stránkyhttp://www.grisoft.cz
Hodnocení: 2/5

Avast! 4 Home

Tento nástroj je také dobrý. Ochrání vás ale jenom před viry. Není příliš rychlý, zabírá docela paměť a nemá tak rozsáhlou databázi jak třeba Kaspersky. I přesto ho zde uvádím, protože pro užití v domácnosti je po registraci na oficiálním webu zdela ZDARMA.

Avast! 4 Home Edition
Oficiální stránkyhttp://www.avast.cz

Žádné komentáře: